Imatge
Dissabte 5 d'Octubre, a les 19.30h.
Auditori de Ferreries.

Xerrada l'Esport a Debat: 'Menorca en kayac'.

Imatge
Data i hora: Dissabte 5 d'Octubre, a les 19.30h.
Lloc: Auditori de Ferreries.

Xerrada l'Esport a Debat: 'Menorca en kayac'.
XIV Jornades de Kayak de Mar a Menorca:
Cada any incorporem dins el programa una conferència o xerrada a càrrec d'alguna persona coneguda dins el món del caiac de mar, sempre obertes a tot el públic que hi vulgui assitir. Són conferències amb passi d'imatges o documentals i explicacions dels mateixos protagonistes i al final amb un torn de preguntes per part del públic assistent.
Enguany tindrem l'ocasió de comptar amb els dos protagonistes del "Kayak no limits", la primera volta a l'illa d'una persona invident, Isaac Padrós, i el seu guia, en Rai Puig. És una ocasió única, ja que ens explicaran les seves anècdotes i reptes aconseguits, just un dia després d'acabar aquesta aventura.
El "Kayak no limits", és una experiència de superació i capacitats en la que el Consell Insular s'hi ha volcat i col.labora en diferents àmbits. Aquest projecte tindrà com a resultat un documental en el que es parlarà d'aquestes superacions, però també del que és Menorca a nivell d'un caiac i a nivell illa, des de terra, on s'inclouran les experiències d'ells dos a conèixer l'illa profundament, poble a poble, visitant productors agraris, artesans, etc. On es parlarà de la història i els costums, aixó com la realitat d'avui dia.Ho Organitza: Menorca en kayac.
Hi Col·labora: Consell Insular de Menorca.
 

 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+